EETERIJ D'N BAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eeterij D'n Bal. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:29 Gewoon TOP!
23 sep 2022 om 21:05 Waren precies op tijd en het was erg lekker.
15 sep 2022 om 19:00 Het eten was goed heet. De spareribs waren in een woord verrukkelijk.
28 aug 2022 om 20:56 Prima bezorging en goed eten
24 aug 2022 om 20:43 Eten was top. Bezorging was wel flink te vroeg: had bezorgen om 18.30u aangegeven, ze waren er om 18.10u. Ik was wel thuis, maar de volgende keer graag aan gegeven bezorgtijd houden aub.
24 aug 2022 om 19:52 Heerlijk eten als altijd! Duurde dit keer alleen stuk langer dan aangegeven tijd.
22 aug 2022 om 21:31 Altijd lekker eten van d’n Bal! Aangegeven bezorgtijd werd prima gehaald! Vriendelijke bezorger.
14 aug 2022 om 21:14 Bestelling incompleet geleverd. Zelf nog achteraan moeten bellen. Vis droog. Voorgerecht (carpaccio) werd lauw geleverd, bijna warm + 20 minuten na het hoofdgerecht.
31 jul 2022 om 20:03 Eten was niet de kwaliteit die ik gewent ben, smaakte nergens na , friet was lauw en klef ! Spareribs flauw en waren niet zoet. Ben beter gewend! En kom niet met deze bestelling is op zondag geplaatst
31 jul 2022 om 0:05 Goed binnen de aangegeven tijd bezorgd. Eten lekker en goed warm.
29 jul 2022 om 21:03 Vlees weinig maar wel lekker en stond niet dat de speeribs pittig is ik mag niks pitying
27 jul 2022 om 22:26 Snel bezorgd (binnen aangegeven tijd), goed en heerlijk! Eten was goed warm en we hebben gesmuld! Aanrader! Beste spareribs en beste whisky saus!!